Avantaje

resurse

METACOM si-a dezvoltat continuu capabilitatile sale tehnice si umane, iar in momentul de fata, prin compartimentele sale si baza terhnico-materiala de mare capacitate din cele doua locatii de lucru, acopera toata gama de activitati pe care le desfasoara. Suntem capabili sa abordam proiecte complexe, cu posibilitatea de deplasare in diverse locatii din tara si de peste hotare a personalului, utilajelor, echipamentelor si materialelor consumabile specifice tipului de lucrari, cu mijloacele de transport proprii. Avem posibilitatea de a asigura consultanta tehnica de specialitate, inspectii, garantii si logistica tuturor activitatilor in care ne implicam. Investim constant atat in echipamente si dotari, cat si in pregatirea profesionala a angajatilor si ne perfectionam continuu activitatea in scopul cresterii eficientei si satisfacerii cerintelor pietei.


profesionalism

Grupul de companii METACOM este bine pozitionat pe piata, pozitie castigata prin profesionalism si seriozitate. Calitatea serviciilor, experienta acumulata, reputatia firmei si infrastructura pe care o punem la dispozitia clientilor contribuie in mod direct la performantele obtinute. In functie de cererea de oferta, putem pune la dispozitie servicii si produse adaptate obiectivelor, profilului si cerintelor de calitate inaintate de client. Avem o reputatie pe care am construit-o in timp pe baza profesionalismului, calitatii serviciilor prestate si proiectelor de anvergura la care am luat parte. Suntem mandri de realizarile obtinute, iar satisfactia clientilor reprezinta pentru noi cea mai buna reclama.


calitate

Respectarea cu strictete a tuturor standardelor de calitate este unul dintre elementele definitorii in activitatea desfasurata de METACOM. Firmele din cadrul grupului au implementat si mentin Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001. Acest lucru este o dovada a furnizarii de servicii si produse ale caror calitate nu poate fi pusa la indoiala. Atat controlul calitatii, cat si garantiile oferite pentru intreaga gama de produse sau servicii sunt in conformitate cu normele europene si internationale in domeniu.


mobilitate

METACOM este un grup de companii cu numeroase puncte de lucru pe teritoriul Romaniei si in afara tarii. Marele avantaj si totodata marea realizare este faptul ca, avand propria companie de transport in cadrul grupului, METACOM poate fi extrem de flexibil si mobil in deplasarea pe anumite locatii, atat a personalului, cat si a echipamentelor utilizate in procesul de productie. Astfel am demonstrat ca ne putem implica in activitatile de profil in zone geografice diferite, cu personal de inalta pregatire profesionala si cu utilaje, echipamente, amenajari si dotari pentru desfasurarea in bune conditii a procesului de productie. Aceasta independenta si mobilitate face ca METACOM sa devina foarte atractiv atat pe piata interna, cat si pe cea externa.


costuri

Preturile pentru produsele si serviciile noastre specializate sunt extrem de competitive din patru considerente principale:

METACOM

Adresa: Strada Industriala, nr. 22
Cod postal 905900
Ovidiu, Constanta, ROMANIA

Tel:
004-0741.274.089, 004-0722.595.757
004-0241.255.600, 004-0241.255.244
Fax: 004-0241.255.111

Email: office@metacom.ro
www.metacom.ro

Credem in principiile si valorile noastre, care ne inspira si ne sustin in eforturile de a ne indeplini misiunea si de a ne consolida identitatea. Ele ne coordoneaza comportamentul fata de clienti, furnizori si competitori.

Respectarea valorilor reprezinta premisa care a condus compania noastra catre o pozitie de lider pe piata industriala si care sta de asemenea la baza dezvoltarii noastre viitoare.

Copyright 2023, Toate drepturile rezervate.